menu

Over ons

Disclaimer doorlopendeannuleringsverzekering.net

Deze disclaimer is voor de website doorlopendeannuleringsverzekering.net. Door het gebruik van deze website accepteer je deze disclaimer.

Wijzigingen

De website mag wijzigingen aanbrengen of onderdelen verwijderen zonder dit van te voren te melden.

Aansprakelijkheid

Doorlopendeannuleringsverzekering.net kan niet aansprakelijk gesteld worden voor mogelijke onjuistheden in de informatie die op deze website staat en de mogelijke gevolgen van deze onjuiste informatie voor de bezoekers. Als de bezoeker van doorlopendeannuleringsverzekering.net een beslissing neemt op basis van de informatie die hij/zij heeft gelezen op deze website, dan is deze beslissing geheel voor zijn/haar eigen risico. Deze website heeft links naar websites die worden beheerd door derde partijen. Doorlopendeannuleringsverzekering.net kan niet aansprakelijk worden gesteld voor fouten op deze websites. Ook kan studenten-zorgverzekering niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten in de uitkomsten van de vergelijker. Wij doen er alles aan om dit zo goed mogelijk in overleg en overeenstemming te hebben met de derde partijen om fouten zo veel mogelijk te voorkomen. Mocht je een fout of onjuistheden tegenkomen op doorlopendeannuleringsverzekering.net dan stellen wij het zeer op prijs als je dit zou melden aan ons via onze contactinformatie.

Auteursrechten

De auteursrechten van bestanden en teksten op de website doorlopendeannuleringsverzekering.net liggen bij doorlopendeannuleringsverzekering.net. Het is niet toegestaan om afbeeldingen, webpagina’s en/of teksten van de website over te nemen. Tenzij hier voorafgaand schriftelijke toestemming voor wordt gegeven of bij specifieke onderwerpen duidelijk anders aangegeven is.